Zonnepanelen

In Het Kort

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. De zonnecellen zijn allemaal met elkaar verbonden en vangen zonlicht op. Dit is energie, de energie wordt vervolgens omgezet naar gelijkstroom. De omvormer zet deze gelijkstroom om in wisselstroom zodat het gebruikt kan worden voor al uw apparaten. 

De manier van stroom opwekken is zeer efficiënt, schoon, 100% duurzaam en desalniettemin; kostenbesparend! Ook gebruikt het een onuitputtelijke bron; Onze Zon!

Een Goede Investering

In Nederland is het aanschaf van een zonnepaneelsysteem een goede investering. De PV panelen werken niet alleen bij direct zonlicht, maar ook bij diffuus licht (wanneer het bewolkt is)

U heeft recht op de BTW teruggave van uw zonnepaneelsysteem. Dat komt neer op 21% van de aanschafwaarde minus het forfait voor de aanschaf van een zonnepaneelsysteem. De hoogte van het forfait is ongeveer €10,- per 1000watt. Verder wordt de grijze stroom steeds duurder. Dit verkort de terugverdientijd omdat u gratis stroom opwekt. Het plaatsen van zonnepanelen wordt steeds populairder, omdat woningen met een A-energielabel sneller verkocht worden, ondanks de hogere vraagprijs, dan onaangepaste woningen.

Uw woning stijgt dus in waarde. Met de lange levensduur van zonnepanelen, kunt u stellen dat u na de terugverdientijd gratis stroom opwekt en gebruikt!

Saldering

Salderen is in principe het terug leveren van te veel opgewekte stroom aan het elektriciteitsnetwerk. Op het moment dat de zonnepanelen meer stroom opwekken dan er verbruikt wordt, gaat het teveel aan opgewekte stroom terug op het elektriciteitsnetwerk. 

Aan het eind van het jaar wordt het aantal terug geleverde stroom afgestreept tegen het stroomverbruik dat is gebruikt van het net en betaalt u slechts het overgebleven stroom dat u verbruikt heeft van u energieleverancier. Het komt ook voor dat uw zonnepanelen aan het eind van het jaar meer opwekken dan u verbruikt heeft van het net. Voor het overschot aan stroom dat is terug geleverd, ontvangt u een vergoeding van 0.15/kWh.

Deze regeling geldt echter tot 2021, hierna zal er een terugverdienvergoeding in het leven geroepen worden.

zonnepanelen 1

KWh En WP

KWh is de afkorting voor kilowattuur. KWh is de hoeveelheid elektriciteit die gebruikt of opgewekt wordt. Door naar het kWh te kijken kun je de opbrengst van uw zonnepanelen zien.

Watt piek
Met wp wordt het vermogen van één zonnepaneel(systeem) aangegeven, met andere woorden; de maximale hoeveelheid stroom die per seconde kan worden opgewekt. De hoeveelheid wp staat voor de opbrengst in de meest ideale omstandigheden.

Brochures

dmegc

DMEGC

DMEGC Solar is een wereldwijde erkende organisatie. Naast zonnepanelen, produceert DMEGC ook talloze andere producten voor grote multinationals zoals o.a. ; Sony, Samsung, Microsoft, Panasonic en HP. De DMEGC zonnepanelen die Yellux aanbiedt worden gefabriceerd in Europa en zijn voorzien van grade “A” cellen.


Brochure


DM300-M156-60KB

Logo solaredge

SOLAR Edge

Met SolarEdge functioneert elk paneel afzonderlijk. Elk paneel produceert maximale energie wat het mogelijk maakt om je dak zo optimaal mogelijk te benutten. Met het monitoring systeem is het mogelijk om de prestatiegegevens van uw PV-systeem ten aller tijden te controleren.


Brochure


Omvormer


SE2200 – S6600


Power Optimizer

Logo solar construct

solar construct

Solar Construct Nederland biedt een uniek en gepatenteerd montagesysteem. Met dit systeem kan er moeiteloos op elke dak worden geïnstalleerd zonder te hoeven boren of schroeven.


Brochure

is van toepassing op DMEGC
EUPD-Research-logo
Van toepassing op de Solaredge materialen
ISO-logo
Dit Keurmerk is van toepassing op al het elektrotechnisch materiaal dat wij gebruiken
Dit keurmerk is van toepassing op het onder constructie
TUV-300x300

Vorige
Volgende

Yellux zonnepanelen kopen?


Adviesgesprek Aanvragen

zonnepanelen

89 / 100