Over ons

Ons Verhaal

Yellux is een familiebedrijf dat is opgericht in 2015. Onze kern is klantgericht handelen. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke en individuele aanpak die wij bieden aan onze klanten.

Elke klant verdient 100% de inzet van Yellux. Klanttevredenheid staat voor ons voorop, daar werken wij uitermate hard aan.

Doel

Het is ons doel om zo veel mogelijk mensen milieubewust te maken. Het is niet meer te ontkennen dat de noodzaak van schone energie een must is. Het milieu besparen en de effecten van ons ecologische voetafdruk verminderen kan op vele manieren, groene stroom is daar een van de belangrijkste van.

Met de nieuwe regels die zijn ingesteld in Nederland, zal iedereen op den duur over moeten gaan op schone energie. Yellux wil daar graag ook een deel van uitmaken.

De verandering vereist een investering, maar waar direct het voordeel van zichtbaar wordt. Met schone stroom bespaar je niet alleen het milieu en verminder je je ecologisch voetafdruk, je bespaart ook je maandelijkse energiekosten en je kan er zelfs aan terugverdienen!
Financieel gezien heeft het overgaan tot groene stroom ook zeer veel voordelen.

Onze Werkwijze

Voordelen

Technische Inspectie

Tijdens de technische inspectie wordt er nauwkeurig gekeken naar uw dak, uw elektriciteit, plaatsing, eventuele knelpunten en alles wat te maken heeft het met plaatsen van uw zonnepanelen voor een optimaal resultaat. Alles wordt netjes nagekeken zodat er op de dag van installatie geen ruimte is voor verassingen.

Soms komt het voor dat er tijdens de technische inspectie duidelijk wordt dat er enige wijzigingen moeten plaatsvinden t.o.v. de opgestelde offerte. Dit wordt uiteraard uitvoerig besproken met u. Daarom vinden wij de technische inspectie uitermate belangrijk, om verassingen voor zowel u als ons te voorkomen en duidelijkheid te creëren.

Yellux zonnepanelen kopen?