Yellux Reviews

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
mei 23, 2020

Wij zijn zeer tevreden met het uitgevoerde werk door Yellux. De panelen en omvormer zijn netjes geplaatst en ook de kabel naar de meterkast is netjes weggewerkt. Daarnaast vonden wij de medewerkers erg vriendelijk en betrouwbaar. Het verkooppraatje van de adviseur had wel wat minder overdreven gekund. Wat wij ook heel fijn vinden is dat alles door Yellux wordt geregeld, ook m.b.t. de belasting.

Rocco en Corina de Mooij

Geen titel

Rated 4,0 out of 5
mei 13, 2020

“Enkele maanden geleden heeft Yellux bij ons

15 zonnepanelen geleverd en gemonteerd. Wij hebben voor Yellux gekozen vanwege de persoonlijke aanpak en de vastgelegde garantie. De persoonlijke aanpak uit zich in een bezoek van de adviseur.

Waar anderen zich beperken tot een webformulier en het kijken naar je dak op Google Earth, komt bij Yellux de adviseur ter plaatse, geeft advies en doet persoonlijk een aantal metingen. Vervolgens komt een technische man inspecteren hoe de montage het best kan geschieden. En dat alles in goed overleg met ons, de klant. Het resultaat hiervan is dat de montage op één dag probleemloos uitgevoerd wordt.

Zij garanderen de opbrengst en de kwaliteit van de geleverde apparatuur. Al met al zijn wij zeer tevreden over het resultaat. Ze leveren de kwaliteit. Wij kunnen Yellux van harte aanbevelen.

Fam. Boelhouwers, Brabant.

Goeie service!

Rated 5,0 out of 5
april 29, 2020

Goeie en snelle service, van adviesgesprek tot plaatsing: gisteren geplaatst door mensen die verstand van hun vak hebben. Ik ben er blij mee!

Monique Knaapen

April 2020

Rated 4,0 out of 5
april 25, 2020

“Wij hebben nu een jaar zonnepanelen op ons dak en dat bevalt ons zeer goed. Naar aanleiding van een gesprekje op de huishoudbeurs begin 2019 hebben wij na nog een paar offertes toch gekozen voor Yellux.

Wij hebben thuis een gesprek gehad met een adviseur en die heeft het een en ander allemaal uitgelegd. De keuze was voor ons niet al te moeilijk. Kwalitatief beter, iets duurder maar wel 10 jaar meer rendement. Ook voor mensen die het geld niet zomaar hebben liggen was er ook een mogelijkheid om ze aan te schaffen.

De monteurs waren vriendelijk en netjes en ook nog behulpzaam met het hoe wij het wouden hebben. Ze gingen ook niet eerder weg toen dat alles werkte en ook de app werkt heel prima.

Nadat de panelen zijn geplaatst hebben ze ons nog geholpen met het regelen van de btw teruggave.

Dus op en top service en complimenten voor de monteurs en de verdere medewerkers voor de goede zorg.

Ga zeker familie en vrienden die zonnepanelen willen ook zeker Yellux aanbevelen.

Met vriendelijke groeten van een tevreden gezin.”

Tjeerd – Gorredijk

Geen titel

Rated 4,0 out of 5
april 25, 2020

“Geachte dames en heren,

Een aantal weken geleden hebben we bij u zonnepanelen gekocht. Die zijn inmiddels geïnstalleerd. Tijdens het gesprek met de adviseur werden we uitstekend voorgelicht. We zijn zeer tevreden over de installatie die binnen 1 dag plaats vond.

Anton, Kievit 12 Baarle Nassau.”

Anton – Baarle-Nassau