Goeie service!

Rated 5 out of 5
april 29, 2020

Goeie en snelle service, van adviesgesprek tot plaatsing: gisteren geplaatst door mensen die verstand van hun vak hebben. Ik ben er blij mee!

Monique Knaapen

April 2020

Rated 4 out of 5
april 25, 2020

“Wij hebben nu een jaar zonnepanelen op ons dak en dat bevalt ons zeer goed. Naar aanleiding van een gesprekje op de huishoudbeurs begin 2019 hebben wij na nog een paar offertes toch gekozen voor Yellux.
Wij hebben thuis een gesprek gehad met een adviseur en die heeft het een en ander allemaal uitgelegd. De keuze was voor ons niet al te moeilijk. Kwalitatief beter, iets duurder maar wel 10 jaar meer rendement. Ook voor mensen die het geld niet zomaar hebben liggen was er ook een mogelijkheid om ze aan te schaffen.
De monteurs waren vriendelijk en netjes en ook nog behulpzaam met het hoe wij het wouden hebben. Ze gingen ook niet eerder weg toen dat alles werkte en ook de app werkt heel prima.
Nadat de panelen zijn geplaatst hebben ze ons nog geholpen met het regelen van de btw teruggave.
Dus op en top service en complimenten voor de monteurs en de verdere medewerkers voor de goede zorg.
Ga zeker familie en vrienden die zonnepanelen willen ook zeker Yellux aanbevelen.
Met vriendelijke groeten van een tevreden gezin.”

Tjeerd - Gorredijk

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 25, 2020

“Geachte dames en heren,
Een aantal weken geleden hebben we bij u zonnepanelen gekocht. Die zijn inmiddels geïnstalleerd. Tijdens het gesprek met de adviseur werden we uitstekend voorgelicht. We zijn zeer tevreden over de installatie die binnen 1 dag plaats vond.
Anton, Kievit 12 Baarle Nassau.”

Anton - Baarle-Nassau

Geen titel

Rated 4 out of 5
april 25, 2020

“Vanmiddag is uw collega bij ons geweest voor de technische controle. Uw collega zal u ook nog verder informeren maar het blijkt dat de ligging van ons huis zo is dat wij geen goed rendement van de panelen hebben. Wij hebben daarop besloten om geen zonnepanelen aan te schaffen. Wij zijn blij dat jullie zo eerlijk zijn dit met ons te delen zodat wij een goed besluit kunnen nemen. Ondanks dat wij nu geen panelen afnemen zijn wij zeker tevreden over de gang van zaken en het contact met uw bedrijf.”

Marco en Anke - Nieuwerkerk aan den IJssel

Goede service en snel geleverd.

Rated 4 out of 5
april 25, 2020

Zeer tevreden met de installatie en informatie.”

Familie Kamphoorst - Gelderland